content


HomeКОТРАДЕЙНОСТИ

ДЕЙНОСТИ

Основна дейност на КОТРА София

КОТРА София е Българския офис на Корейската правителствена агенция за насърчаване на бизнеса и инвестициите /КОТРА/.

Агенцията е създадена през 1962 с цел осъществяване на националната политика за поддържане на търговския баланс и изграждане на устойчива икономика. През 1995 г. КОТРА разширява обхвата на дейността си в областта на инвестициите, маркетинга и търговията. Днес има представителства в над 100 държави. КОТРА София е основен фактор за динамизиране на двустранните търговски отношения и преки бизнес контакти. КОТРА София е Търговска секция на Корейското посолство.


Основната дейност на КОТРА София е утвърждаване и развитие на ефективни двустранни търговски отношения между Република Корея и Република България. КОТРА организира в София индивидуални бизнес срещи между представители на водещи корейски фирми и потенциални български партньори.

КОТРА организира изложения на иновативни корейски продукти в Европа и в Корея, като представителите на българските компании, които ги посещават получават парична подкрепа и преференциални условия от КОТРА за участието си.

KOTРA осъществява търговски контакти между български и корейски компании посредством база данни на потенциални бизнес партньори от българска и корейска страна. При запитване за търговски контакти KOTРA провежда маркетингово проучване за съответния сектор и предоставя конкретна информация за потенциалния вносител / износител.
 

트위터 페이스북 미투데이 다음 네이버 구글 싸이월드

business support centers

top